Massage bollenstreek

U bent op zoek naar mogelijkheden voor een massage nabij de bollenstreek? U bent van harte welkom bij Massage Feeling Good. De praktijkruimte van Sandra is gevestigd in Sassenheim. Dankzij de centrale ligging is de praktijk ook erg goed bereikbaar vanuit onder andere Leiden, Katwijk, Noordwijk en Lisse.

Massage Feeling Good

Zit u lekker in uw vel? Dit is namelijk een belangrijke factor voor een leuk leven. Een massage helpt u te ontspannen. Uw immuunsysteem krijgt een boost en uw stressniveau verlaagt. Daarnaast heeft een massage ook een hoop andere positieve effecten. Zo verbeteren de huid, spieren, pezen, bloedcirculatie, lymfestelsel en zenuwen.

Holistische wijze

Bij Massage Feeling Good masseer ik vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ik mij niet alleen op de lichamelijke effecten van een massage richten, maar ook op de emotionele, mentale, sociale en spirituele effecten. Deze massagetechniek voelt dus niet alleen fijn aan voor het lichaam, maar ook voor de geest. Een holistische massage laat u voelen hoe het met u gaat, wat het met u doet en wat het voor u betekent. Door spanningen en emoties de ruimte te geven, gaat u zich vrij voelen.

Ervaar een massage nabij de bollenstreek

Hoe voelt u zich? Ik help u graag antwoord te vinden op deze vraag door middel van een holistische massage. Gedurende de behandeling werken we samen toe naar een gemoedstoestand zonder spanningen. Zo kunt u er weer tegenaan! Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Zaterdag werk ik op afspraak. Bekijk mijn website voor alle openingstijden en de contactgegevens!

Menu