Soorten en tarieven

Soorten massages

Gerichte massage
Een gerichte massage is de behandeling na een door u aangegeven klacht als pijn, stijfheid of verminderde functie. Deze behandeling duurt 60 minuten. Na de behandeling kan de klacht eerst wat sterker worden vanwege een verbeterde doorbloeding. De afname van de klacht voelt u vaak de volgende dag pas. Een behandeling van een klacht vraagt vaak meerdere behandelingen. Voor de aller eerste gerichte massage raad ik een Intake aan van 20 minuten zodat de behoeftes duidelijk zijn.

Ontspanningsmassage gehele lichaam
Naast gerichte massages bied ik ook een ontspanningsmassage aan. Deze massage is erop gericht u heerlijk te laten ontspannen. De massage duurt 90 minuten. Deze massage vermindert de aanmaak van stresshormonen, adrenaline en werkt bloeddrukverlagend.
U kunt kiezen uit een massage aan de voor- of achterzijde van uw lichaam. De massage aan de voorzijde van uw lichaam bestaat uit een massage van de voeten, onder- en bovenbenen, de buik, armen en hoofd. De massage aan de achterzijde van uw lichaam bestaat uit een massage van de voeten, onder- en bovenbenen, rug, schouders en nek.

Office shape abonnement voor bedrijven
Het office shape abonnement biedt u als werkgever de kans om tegen een gereduceerd tarief uw werknemers, en natuurlijk uzelf, een massage aan te bieden. De minimale afname is 4 massages per maand. Naast de ontspannende werking van de massage is ook de preventieve werking een goed doel om uw mensen in goede vorm te houden. U kunt het ziekteverzuim reduceren en investeren in gezonde medewerkers.
Inhoud van het abonnement:
Minimaal 4 (gerichte) behandelingen per maand van 1 uur.
U krijgt maandelijks een factuur toegestuurd waarop de behandelingen in rekeningen worden gebracht.

Duo Massage (tijdelijk niet beschikbaar)

Met onze duo massage ervaar je samen met bijvoorbeeld je partner, beste vriend(in) of familielid de ontspanning van de holistische massage. Tijdens de duo massage worden jullie beiden tegelijkertijd gemasseerd in één ruimte. Ieder ligt op een eigen massagetafel en heeft zijn eigen masseur. De duur van deze massage is 90 minuten en ieder kan kiezen of de voor- of achterzijde wordt gemasseerd. Een duo massage is een goede manier voor diegene die van massage wil genieten maar het spannend vindt. Met een duo massage masseren de masseurs op dezelfde wijze zodat bij allebei dezelfde beleving wordt ervaren.

Personal ZenShape Treatment

Heeft u langdurig last van klachten zoals: nek, schouders, rug, stress en slaapproblemen?
Het Personal Zenshape Treatment, bestaande uit 5 behandelingen van 1 uur, biedt een goede start om deze te verhelpen en verlichten. Hierbij leggen wij de aandacht op uw klachten, wensen en verdere aandachtspunten. Bovendien bent u voordeliger uit dan bij onze losse behandelingen!
Na afloop van deze treatment bent u helemaal Zen!
De Personal Zenshape treatment is een gerichte massage en voor 6 maanden geldig

Tarieven

Gerichte Massage:
60 minuten: €55
90 minuten: €82,50
60 minuten + intake: €75

Office shape:
60 minuten: €50
90 minuten: €75
60 minuten + intake: €70

Duo massage:
90 minuten: €160

Personal Zenshape treatment (Bestel in onze webwinkel):
5 x 60 minuten: 250,- ipv 275,-

Menu