Holistische massage Leiden

Voel, ervaar en beleef! Een holistische massage is niet alleen een massage die fijn aanvoelt voor lichaam, maar ook de geest beïnvloedt. Gun uzelf rust en maak kennis met Massage Feeling Good. De praktijk voor een holistische massage nabij Leiden.

Over de praktijk

Massage Feeling Good is gevestigd in Sassenheim. Door de centrale ligging is de praktijk ook goed bereikbaar vanuit Leiden. De praktijk wordt gerund door Sandra, een enthousiaste vrouw die haar passie heeft gevonden in het geven van massages. Maak nu kennis met de holistische massage techniek!

Wat is een holistische massage?

Bij een holistische massage wordt er niet alleen aandacht besteedt aan het lichaam, maar ook aan de geest. Tijdens de massage wordt u gemasseerd met een speciale olie die uw lichaam hydrateert. Dit alles gebeurt op een rustig tempo, zodat u de ruimte heeft om te ervaren wat de massage met uw gemoedstoestand doet. De massage nodigt u uit om stil te staan bij wat u écht voelt en hieraan aandacht te schenken. Door de massage geeft u spanningen en emoties de ruimte en voelt u zich vrijer.

Holistische massage Leiden

Een holistische massage nabij Leiden boeken?

Hoe voelt u zich? Ik help u graag antwoord te vinden op deze vraag door middel van een holistische massage. Gedurende de behandeling werken we samen naar een gemoedstoestand zonder spanningen. Zo kunt u er weer tegenaan! Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Zaterdag werk ik op afspraak. Bekijk mijn website voor alle openingstijden en de contactgegevens.

Menu