Visie

Voel, ervaar en beleef! Een holistische massage is niet alleen een massage die fijn aanvoelt voor het lichaam, maar ook de geest beïnvloedt. Gun uzelf rust en maak kennis met Massage Feeling Good. De praktijk voor een holistische massage nabij Leiden.

Wat is een holistische massage?

Bij een holistische massage wordt er niet alleen aandacht besteedt aan het lichaam, maar ook aan de geest. Tijdens de massage wordt u gemasseerd met een speciale olie die uw lichaam hydrateert. Dit alles gebeurt op een rustig tempo, zodat u de ruimte heeft om te ervaren wat de massage met uw gemoedstoestand doet. De massage nodigt u uit om stil te staan bij wat u écht voelt en hieraan aandacht te schenken. Door de massage geeft u spanningen en emoties de ruimte en voelt u zich vrijer.

Over Massage Feeling Good

Massage Feeling Good is gevestigd in Sassenheim. Door de centrale ligging is de praktijk ook erg goed bereikbaar vanuit onder andere Leiden, Katwijk, Noordwijk en Lisse. De praktijk wordt gerund door Sandra, een enthousiaste vrouw die haar passie heeft gevonden in het geven van massages. Maak nu kennis met de holistische massage techniek en maak een afspraak!

Voel, ervaar en ontspan!

Een holistische massage is niet alleen een massage die fijn aanvoelt voor lichaam, maar ook de geest beïnvloedt. Gun uzelf rust en maak kennis met Massage Feeling Good. Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Zaterdag werk ik op afspraak. Bekijk mijn website voor alle openingstijden en de contactgegevens. Ik ben bereikbaar via de telefoon en de mail.

Holistische massage
Menu