Massage in Sassenheim

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende een massage in Sassenheim? U bent van harte welkom bij Massage Feeling Good. De praktijkruimte van Sandra is gevestigd in Sassenheim. Dankzij de centrale ligging is de praktijk ook erg goed bereikbaar vanuit Leiden, Katwijk, Noordwijk en Lisse.

Holistische massage

Zoals de naam al doet vermoeden staat een ontspannen behandeling bij mij centraal. Gun jezelf de ruimte om in contact met jezelf te zijn en de verbinding in jezelf te kunnen vinden. Dankzij de balans tussen lichaam en geest zal u merken dat uw spanningen minder worden en dat lichamelijke klachten die hierdoor worden veroorzaakt minder zullen worden.
Bij Massage Feeling Good bied ik massages aan vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ik mij niet enkel en alleen richten op de lichamelijke effecten van een massage, maar ook de emotionele, mentale, sociale en spirituele effecten. Deze massagetechniek voelt dus niet alleen fijn aan voor het lichaam, maar ook voor de geest. Een holistische massage laat u voelen hoe het met u gaat, wat het met u doet en wat het voor u betekent. Door spanningen en emoties de ruimte te geven te laten zijn en los te laten, gaat u zich vrij voelen.

Sandra’s werkwijze

Bij uw eerste afspraak bespreken we uw wensen en klachten. Vervolgens stel ik een passende behandeling vast waarbij er gefocust wordt op de plek waar u de meeste klachten of spanning ervaart. De massage verloopt op een rustig tempo zodat u de ruimte creëert om te voelen wat het met u doet en wat u ervaart op dat moment.

Afspraak maken

Ervaart u spanningen? Sandra laat u graag ervaren wat een massage met u doet. Wijst op tijd bij de signalen en maakt een verandering voordat u lichamelijk en mentaal uitgeput wordt. Maak een afspraak door middel van het contactformulier op de website. Ook kunt u bellen of mailen, de contactgegevens vindt u op de website.

Menu