Massage Teylingen

Bent u toe aan een ontspannende massage nabij Teylingen? Even een moment voor uzelf, waarin u alle stress en spanning van u af laat glijden? Maak kennis met Massage Feeling Good. De praktijk wordt gerund door Sandra en is gevestigd in Sassenheim. Door de centrale ligging is de praktijk ook goed te bereiken voor mensen nabij Teylingen.

Holistische visie

Bij Massage Feeling Good bied ik massages aan vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ik mij niet enkel en alleen richten op de lichamelijke effecten van een massage, maar ook de emotionele, mentale, sociale en spirituele effecten. Deze massagetechniek voelt dus niet alleen fijn aan voor het lichaam, maar ook voor de geest. Een holistische massage laat u voelen hoe het met u gaat, wat het met u doet en wat het voor u betekent. Door spanningen en emoties de ruimte geven, gaat u zich vrij voelen.

Effecten van massage

Een massage brengt veel positieve effecten teweeg. Zo verbeteren de huid, spieren, pezen, bloedcirculatie, lymfestelsel en zenuwen. Uw immuunsysteem krijgt een boost, het stressniveau daalt en u komt tot rust. Uw lichaam maakt Oxytocine aan, een speciaal hormoon dat ervoor zorgt dat u zich veilig en verbonden voelt. Allemaal positieve effecten waardoor u zich goed gaat voelen!

Ervaar een massage nabij Teylingen

Maak een afspraak en ervaar zelf hoe een massage van Massage Feeling Good voelt. U zult versteld staan van de effecten van een ontspannende massage. Zo kunt u er weer tegenaan! Mijn praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Zaterdag werk ik op afspraak. Bekijk mijn website voor alle openingstijden en de contactgegevens.

Menu